Toimitusehdot

TOIMITUSTAVAT

Valittavanasi ovat kaikki Suomessa toimivat Postin pakettien noutopisteet.
Toimitusmaksu on 7,00 euroa.

Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti 1-3 arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa, pyrimme ilmoittamaan asiasta mahdollisimman pian. Tilaushetkellä puuttuvat tuotteet toimitamme pääsääntöisesti jälkitoimituksena. Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla.

TILAUSVAHVISTUS
Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse.

LUNASTAMATON PAKETTI
Mikäli pakettia ei ole noudettu muistutuksista huolimatta ja se palautuu meille takaisin, katsomme että lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus. Tällöin yrityksellä on oikeus periä aiheutuneet postikulut (7,90€) tilaajalta.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Payments Oy palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: [email protected] Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16) Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Tilauksen peruuttaminen
Mikäli haluatte peruuttaa tilauksenne ja toimitusta ei ole vielä annettu postin kuljetettavaksi, voitte peruuttaa sen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitus on jo annettu postin kuljetettavaksi, tulee teidän toimia palautusohjeen mukaisesti.

Vaihto- ja palautusoikeus
Kaikilla tuotteillamme (poislukien ne, joiden kohdalla on toisin mainittu), lääkkeitä lukuunottamatta, on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. Tuote palautetaan nettiterveysapteekki.fihin asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksena tehty palautus on teille maksuton. Liittäkää palautukseen tilauksen mukana tullut lähete. Merkitkää lähetteeseen haluatteko palauttaa tuotteen vai vaihdatteko sen toiseen tuotteeseen.

Palautusosoite:
O’Niel Imagination Oy
Nuottasaarentie 1
90400 OULU

Postin pakettiautomaatissa riittää, että sinulla on muistissa sama koodi, jolla paketin nouditkin. Paketoi palautettava ja mene automaatille, jonka jälkeen noudatat vain näytön ohjeita.

Kuluttajansuojalain mukaisesti palautamme teille maksetun kauppahinnan. Mahdollisia toimituskuluja ei palauteta. Pankin verkkomaksulla maksettujen tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille. Ilmoittakaa tilinumeronne palautuksen yhteydessä. Luottokortilla tilattujen tuotteiden summa hyvitetään luottokorttitilillenne. Vaihtaessanne tuotteita hyvitämme palautuksenne arvon tilauksenne loppusummasta. Palautamme ylimääräiset rahat, jos palautuksen määrä on suurempi kuin tilaamanne uuden tuotteen tai tuotteiden arvo. Maksamme hyvitykset viimeistään 30 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamanne tuote on virheellinen, ottakaa mahdollisimman pian yhteyttä asiakaspalveluumme.

Arvonlisävero

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.